FORMACONS A L'ESCOLA GLACERA

El components del quadre docent pertanyent a l’Escola d’Esports de Muntanya Glacera que imparteix les diferents formacions, estan acreditats amb les següents titulacions:

Tècnic Esportiu Mig en Alta Muntanya
Instructor EEAM (Escuela Española de Alta Montaña)
Instructor de ECAM (Escola Catalana d’Alta Muntanya)
Monitor Iniciador ECAM

Amb caràcter general per a totes les especialitats, les formacions que s’imparteixen per l’Escola d’Esports de Muntanya Glacera, tenen les següents estructures:

Monogràfics

Formacions que tenen en comú donar a conèixer l’especialitat esportiva escollida. Els coneixements que s’imparteixen són els bàsics de l’especialitat que s’ampliaran en contingut i pràctiques en el curs corresponent. La càrrega horària serà de 15 hores, repartides en una unitat teòrica i un cap de setmana teòric-pràctic.

El temari d’aquesta formació està desenvolupat pel quadre docent de l’Escola d’Esports de Muntanya Glacera.

Cursos

Formació que segueix els estàndards en temaris i càrrega horària de l’ECAM, en els diferents nivells. La formació en cada especialitat esportiva està dividida en diferents nivells, seguint un procés ascendent i gradual de tècnica i complexitat. Els cursos impartits per l’Escola d’Esports de Muntanya Glacera són reconeguts per l’ECAM i per la resta d’Escoles reconegudes.

Seminaris formatius

Setmana de formació teòric-pràctica que es realitza preferentment als Alps, en l’especialitat d’Alpinisme. Les dates i la zona, estan en funció del calendari anual. Pel seu millor aprofitament, és necessari haver realitzat prèviament un curs d’alpinisme o acreditar haver-lo realitzat anteriorment.CURSOS DISPONIBLES