FORMACIONS A L'ESCOLA GLACERA

El components del quadre docent pertanyent a l’Escola d’Esports de Muntanya Glacera que imparteix les diferents formacions, estan acreditats amb les següents titulacions:

Tècnic Esportiu en Alta Muntanya
Instructor EEAM (Escuela Española de Alta Montaña)
Instructor de ECAM (Escola Catalana d’Alta Muntanya)
Monitor Iniciador ECAM

Amb caràcter general per a totes les especialitats, les formacions que s’imparteixen per l’Escola d’Esports de Muntanya Glacera, tenen les següents estructures:

Monogràfics

Formacions que tenen en comú donar a conèixer l’especialitat esportiva escollida. Els coneixements que s’imparteixen són els bàsics de l’especialitat que s’ampliaran en contingut i pràctiques en el curs corresponent. La càrrega horària serà de 15 hores, repartides en una unitat teòrica i un cap de setmana teòric-pràctic.

El temari d’aquesta formació està desenvolupat pel quadre docent de l’Escola d’Esports de Muntanya Glacera.

Cursos

Formació que segueix els estàndards en temaris i càrrega horària de l’ECAM, en els diferents nivells. La formació en cada especialitat esportiva està dividida en diferents nivells, seguint un procés ascendent i gradual de tècnica i complexitat. Els cursos impartits per l’Escola d’Esports de Muntanya Glacera són reconeguts per l’ECAM i per la resta d’Escoles reconegudes.

Càpsules

És una unitat formativa d’un temari limitat, que es desenvolupa en una sola sessió eminentment pràctica, per tractar un temari específic. La càrrega horària serà de 7 hores , repartides amb una reunió prèvia per tractar logística, material….etc., i un dia de práctica.

El temari d’aquesta formació està desenvolupat pel quadre docent de l’Escola d’Esports de Muntanya Glacera.

.CURSOS DISPONIBLES